Prikaz 1–9 od 14 rezultata

dobos-2kg

Doboš

Prepoznatljiva, stara dobra torta, sa sedam tankih biskvitnih korica i čokoladnim kremom, ukrašena hrskavim karamelizovanim šećerom.

Masa: 2kg

63013Zamrznuti
kaprio-2kg

Fragola Cake

Nezaboravni sočni ukus! Tri bele biskvitne kore i blagi vanila krem, u kombinaciji sa želiranom jagodom, čine ovu tortu posebnom u svakom pogledu!

Masa: 2kg

63031Zamrznuti
interkontinental-2kg

Interkontinental

Tri biskvitne korice sa orahom, krema sa kokosom, tamna krema sa ukusom čokolade i domaćeg kakao-krema i nežna žuta krema ukusa vanile sa dodatkom seckanog oraha – pružiće Vam osećaj puta oko sveta!

Masa: 2kg

63027Zamrznuti
sniker-2kg

Kikiriki 2kg

Za ljubitelje ukusa kikirikija! Sastavljena od tri specifične kikiriki korice i čokoladnog krema u čijem sastavu je mleveni kikiriki!

Masa: 2kg

63030Zamrznuti
kinders-2kg

Kinders

Neponovljivog ukusa, sa tri bele biskvitne kore i dve vrste bele kreme, sa naglašenim ukusom vanile, i sa blago naglašenim ukusima crne čokolade i domaćeg kakao krema.

Masa: 2kg

63032Zamrznuti
medeno-srce-2kg

Medeno Srce

Da li biste odoleli blagom ukusu cimeta u tri posebno izrađene biskvitne kore i sa filom od domaćeg džema i šlaga? A finoj, tamnoj glazuri od čokolade?

Masa: 2kg

63025ZamrznutiPosno
milka-2kg

Milica 2kg

Naš favorit među tortama, najprodavanija od nastanka „Eskoma“! Sastavljena od tri ukusne orasne biskvitne kore i nadevena sa dve vrste kreme, sa belom i sa crnom čokoladom.

Masa: 2kg

63010Zamrznuti