O Nama

Proizvodnja Torti - Eskom

ESKOM Proizvodnja Torti

Naša primarna delatnost je proizvodnja Domaćih zamrznutih torti i kolača, ali se u našem proizvodnom asortimanu nalazi još mnoštvo srodnih proizvoda. Neke od njih kao gotove proizvode plasiramo na tržište, a neke ugrađujemo u naše ostale proizvode. Tako i na ovaj način kontrolišemo visok kvalitet svojih proizvoda, jer znamo od čega su izrađeni. Poslovanje ESKOMA već prelazi u tradiciju uspeha dugu celu deceniju.

Od svog nastanka do danas, ESKOM se razvio od malog pogona smeštenog u 35 m², u kome je radilo 7 radnika, do giganta u ovim vodama- najveću fabriku torti na Balkanu i šestu po veličini u Evropi. Danas poslujemo na oko 6000 m² korisnih prostora, sa preko 100 zaposlenih. Od svega 10 vrsta proizvoda, koliko ih je na našim počecima bilo u asortimanu, stigli smo na preko 60 vrsta. Od produktivnosti od 8 torti po proizvodnom radniku, stigli smo do produktivnosti od 130 torti po proizvodnom radniku.

Naš uspeh se zasniva na jedinstvenosti, inovativnosti, raznovrsnosti proizvoda, sertifikovanom standardu zdravstvene bezbednosti proizvoda, i što je najvažnije na odgovornosti prema potrošačima.

Pored proizvoda koji se na tržištu mogu naći pod našim zaštitnim znakom, mi proizvodimo i robne marke za najpoznatije trgovačke lance. Ako u objektima „Delhaize“-a,  „Gomex“-a ili „Aman“-a zapazite poslastice pod njihovim robnim znakom, znajte da iza njih stoji ESKOM, jer

MI NE PROIZVODIMO BRENDOVE, MI SMO BREND!